Naša priča….

Naša priča počinje u osnovnoj školi. Točnije, 1997. godine. Tada smo bili tek prijatelji iz razreda. Ne sjećam se neke prevelike komunikacije u prva dva razreda. Moja prva sjećanja vezana uz njega  vraćaju me u treći razred i trenutak kada sam shvatila da mi se jako sviđa, a ne znam kako da mu to pokažem. A kako bi drugačije mogla to pokazati, nego mu izmaknuti stolac tako da padne i udari glavom o školsku klupu. Pobjegla sam da ne vidi kako sam ja ta babaroga zbog koje lije suze od jakog udarca. Nisam imala više puno pokušaja (zapravo ni jedan) ovakvog načina iskazivanja simpatije. Ipak, u višim razredima osnovne škole puno smo se družili. A negdje u sedmom razredu i on je počeo pokazivati neke simpatije prema meni. U tom je periodu možda bilo i obostrano, ali nekako smo to davali do znanja samo pogledima na satovima matematike.

Onaj ludo zaljubljeni dio dogodio u drugom razredu srednje škole kada smo zaista napokon i bili par. Godinu i pola. Sljedećih 8 godina putevi su nam išli u sasvim različitim smjerovima.

Dio priče sa “uzimam” i beskrajnom ljubavlju počinje 2014. godine. Tada smo shvatili da smo prošli što smo trebali živeći odvojeno te da smo spremni na zajednički život. Jednostavno, u pravo smo vrijeme bili na pravoj razini. I tu počinje najbolji dio naše priče…

 

DSC_0462
Advertisements